Kosar
hungary
Önnek is segíthetünk? info@szevastock.hu

Mit keresel?

Keresés

Kosár Tartalma

Összesen:

Jogi nyilatkozat

A Szevastock oldal használatának feltételei

Szerzői jogok
Az Szevastock oldalain megjelenő anyagok tartalmát, a fotókat és adatokat szerzői jog védi. Másolásuk valamennyi formája, adatrendszerekben való tárolása, más internetes oldalakon történő közzététele, bármilyen formában történő felhasználása - a személyes használatot meghaladó mértékben - kizárólag a Szevastock előzetes írásbeli engedélyével történhet.

Általános felelősség korlátozás

A Szevastock oldalait mindenki csak saját felelősségére látogathatja illetve használhatja. A Szevastock oldalain közölt esetleges téves vagy megtévesztő tartalomból-, a weboldalai és szolgáltatásai használatából-, azok használatra képtelen állapotából-, meghibásodásából-, szüneteléséből- vagy megszűnéséből eredően a felhasználókat ért bárminemű veszteségért, közvetlen vagy esetleges következményekkel járó kárért felelősséget nem vállal. (Ezen megállapításunk nem vonatkozik a külön megállapodással vagy szerződéssel szabályozott szolgáltatásainkra - például webhosting szolgáltatás - melyekkel kapcsolatban az Szevastock a szerződésekben foglaltak szerint jár el és felel.)

Adatvédelem

A Szevastock minden olyan személyes adatot, mely a weboldalak használata során tudomására jut, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezel. Amennyiben Ön személyes adatait eljuttatja az Szevastock-hoz, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azokat az Szevastock - az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig nyilvántartsa - és kezelje.

Kockázat

Az Szevastock szolgáltatásait igénybe vevő felhasználók tudomásul veszik, hogy az adattovábbítás folyamán adatok elveszhetnek, megsemmisülhetnek, esetleg illetéktelen kezekbe kerülhetnek, valamint az Internet nyilvános jellegéből adódóan idegen behatolások történhetnek a rendszerbe, így a felvitt adatok (személyes adatokat is beleértve) illetéktelen kezekbe kerülhetnek. Ilyen esetekben az Szevastock-ot semmilyen felelősség nem terheli, ez irányú kockázattal a felhasználó tisztában van, és ezt a kockázatot a szolgáltatás igénybevételekor vállalja.

Kérjük, hogy az Szevastock oldalait csak a fentiek elfogadása esetén látogassa!

Ha bármilyen észrevétele vagy kérdése lenne, azt szívesen fogadjuk az info@szevastock.hu email címen. Munkatársaink a lehető legrövidebb időn belül válaszolnak levelére.
Köszönjük, hogy ellátogatott honlapunkra! Reméljük elégedett lesz szolgáltatásunkkal!

Szevastock