Kosar
hungary
Önnek is segíthetünk? info@szevastock.hu

Mit keresel?

Keresés

Kosár Tartalma

Összesen:

Általános Szerződési Feltételek

Kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbi szerződést, és csak abban az esetben adjon le rendelést, ha annak minden pontjával egyetért!

1. Bevezetés

Az alábbi részletezett Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban ÁSZF) kizárólag az egymással kölcsönös szerződésben álló felekre vonatkozik. Egyrészről a Szevastock.hu (a továbbiakban Szevastock) honlap használóira (a továbbiakban "Vevő"-ként szerepel), másrészről a Polgár Attila EV. kereskedelmi cégre, mely a 1147 Budapest, Ilosvai S. u. 56. cím alatti székhelyen, és a Fővárosi Törvényszék Cégbírósága mint Cégbíróság által Cg. 01-09-709169 cégjegyzékszámon lett bejegyezve (a továbbiakban ”Eladó”-ként szerepel). A Polgár Attila EV. C / 003 002. nyilvántartási szám alatt, a jogszabályok szerint csomagküldő tevékenységet folytathat. Kizárólag az itt említett Általános Feltételek érvényesek és minden más feltétel helyébe lépnek, kivéve kivételes előzetesen bejelentett, vagy írott módosítás esetén. Az Eladónak jogában áll esetenként az alábbi Általános Feltételeket módosítani, így minden vásárlás előtt újra el kell olvasni a Szevastock.hu honlap általános feltételeit. Ezek a módosítások az interneten való megjelenés pillanatától érvényesek és nem alkalmazhatóak a korábban megkötött szerződésekre. A honlapon leadott minden rendelésre a leadásának dátumán érvényben lévő Általános Szerződési Feltételek érvényesek. Érvényesített rendelés esetén a Vevő az itt elolvasott feltételeket feltétel nélkül elfogadja. A Vevő az ÁSZF-t a regisztrációkor elfogadja, e beleegyezés nélkül a regisztráció, illetve a vásárlás nem lehetséges a Szevastock.hu weboldalon.

2. Rendelés / rendelés érvényes lemondása

Két rendelési forma áll a Vevő rendelkezésére:
1) interneten keresztül a www.szevastock.hu honlapon, éjjel-nappal a hét minden napján.
2) e-mailen keresztül: info@szevastock.hu e-mail címünkre küldött elektronikus levélben.

Beérkezett megrendelést e-mailben visszaigazoljuk.

A rendelés érvényes módosítása és/vagy lemondása:

Vevő a rendelését a visszaigazolt leadás napján (éjfélig) módosíthatja és/vagy mondhatja le érvényesen a info@szevastock.hu e-mail címen.

Törekszünk a rendelések lehető leggyorsabb teljesítésére, ezért érdemes minket mielőbb értesíteni az esetleges változásokról. Miután egy csomag már elhagyta a raktárunkat, nem áll módunkban a rendelés módosítását vagy lemondását elfogadni.

3. Termékinformáció

Eladó mindent megtesz a termékek alapvető tulajdonságainak minél hitelesebb feltüntetése érdekében. Ennek módja a termékről rendelkezésünkre álló, a gyártó által megadott minden információ és hivatalos közlemény megadása, illetve a termékről készült fényképek közzététele.

4. Árak

A honlapon feltüntetett eladási árak Forintban vannak megadva, és tartalmazzák az általános forgalmi adót, viszont szállítási/fizetési költség nélkül értendőek. Az esetleges szállítási/fizetési költségek a Vevőt terhelik és a rendelés végén a számlázáskor a kiválasztott termékek többlet költségeként szerepelnek.

Eladó az árváltoztatást jogát fenntartja, rendeléskor azt az árat vesszük figyelembe, amely a rendelés pillanatában a honlapon szerepel, ez kerül a megrendelési listára, amely a számlázás alapját is képezi.

A kedvezményes ajánlatok (ár akciók, akciós ajánlatok) korlátozott ideig érvényesek vagy az akciós készlet erejéig tartanak. Ha a rendelésed az akciós periódus után érkezik be, vagy az áru nincs már készleten, a rendelt termékek feladása előtt értesítjük önt erről. Az akciós termékek árának visszatérítése később is az akciós áron történik.

5. Rendelkezésre állás

Megrendelését a termék raktáron való rendelkezésre állásának megfelelően teljesítjük. Amennyiben egy termék átmenetileg kifogyott, úgy a honlapon megjelenítjük, de megrendelést nem lehet leadni rá. Előfordulhat, hogy adott pillanatban, a leadott megrendelések alapján éppen kifogy egy termék, bár a honlapon még rendelhető. Ilyenkor e-mailben értesítünk a termék várható rendelkezésre állási idejéről, és mérlegelhet, hogy vár-e a megadott időpontig, vagy inkább lemondja megrendelését.

Ha több árut rendel, és közülük vannak olyan termékek, melyek ideglegesen éppen elfogynak, és a termék adatlapján feltüntetett szállítási határidőt nem tudjuk tartani, akkor mérlegelhet,

a) lemondja a kifogyott termék megrendelését

b) megvárja a termék beérkezését, ilyenkor mindig tájékoztatjuk annak várható idejéről és a teljes csomagot csak ekkor szállítjuk ki,

c) nem várja meg a kifogyott termék beérkezését, de a rendelkezésre álló csomagot kiszállíttatja, majd a beérkezéskor a hiányzó terméket pótolja külön. Ebben az esetben a plusz postaköltség a Vevőt terheli.

6. Elállás joga elégedetlenség esetén

A termék átvételétől számítva 14 nap áll Vevő rendelkezésére, hogy visszaküldje azt a terméket, amely nem felelt meg elvárásainak. Az elállás jogához a Vevőnek feltétel nélküli joga van, kivéve a szállítási költséget, amely a Vevőt terheli. A csomagot a saját költségére küldheti vissza a számla kíséretében. Kérjük, hogy terméket/termékeket ebben az esetben ajánlottan adja fel, arra az esetre, ha a csomag elveszne, károsodna, vagy megrongálódna. Az elállási jog gyakorlásáról, azaz a csomag visszaküldéséről a Vevő előzetesen írásban tájékoztatja az Eladót a info@szevastock.hu e-mail címen. A visszafizetés banki átutalással történik, abban az esetben is, ha a Vevő (vagy az általa megbízott személy) személyesen hozza be a megrendelését irodánkba. Amennyiben a rendelést nem banki utalással fizette, a Vevő banki adatai szükségesek a visszatérítéshez. Az Eladó a visszaküldés vagy átvétel tényéről 2 munkanapon belül tájékoztatja a Vevőt, és a banki adatok rendelkezésre állásának függvényében 30 napon belül visszautalja a visszaküldött (hozott) termék(ek) már korábban kifizetett árát. Ha a csomag kiszállításának és kifizetésének volt költsége, azt elállási jog gyakorlása esetén az Eladónak nem áll módjában visszafizetni, csak a termék(ek) árát.

7. Reklamáció és visszaküldés

A termékek visszaküldése kizárólag postai vagy más futár szolgáltatói úton lehetséges. A visszaküldés költsége a Vevőt terheli, kivéve ha a kiküldött termék nem egyezik meg a megrendelt termékkel. Amennyiben a kézhez vett termék nem egyezik meg a megrendelt, illetve a honlapon feltüntetett termékkel, a visszaküldés költsége visszatérítésre kerül a Vevőnek. Ebben az esetben Eladó garantálja a rendelésnek megfelelő termék kiküldését és átvállalja a szállítási költséget.

A termék visszaküldéséhez és az ár visszatérítéséhez a következő módon fogadjuk a reklamációt: írásban a info@szevastock.hu e-mail címen.

8. Szavatosság és jótállás

Az Eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak. A termékekre vonatkozó szavatossági és jótállási feltételek a termékek csomagolásán vagy dokumentációján találhatók. Bármilyen reklamációval kapcsolatban a Vevő értesíti az Eladót a info@szevastock.hu e-mail címen. Ha írásban keres meg minket, akkor 10 munkanapon belül válaszolunk kérdésére, írásban, a megadott e-mail címre küldött elektronikus levélben.

Szavatossággal arra vállalunk felelősséget, hogy az eladáskor hibátlan terméket kap tőlünk, tehát nincs olyan rejtett hibája, amely csak később fog kiderülni és az ismertetett tulajdonságait a szavatossági időn belül mindenképpen megtartja.

Garancialevéllel rendelkező termék (ezek a készülékek) meghibásodása esetén lehetősége van nálunk (Eladó) jelezni ezt (e-mailben) vagy a termékhez mellékelt garancialevélen megjelölt címen és telefonszámon a gyártó/forgalmazónál, mindkét helyen megfelelő tájékoztatást kap majd a további teendőkről és lehetőségekről. A 151/2003. (IX. 22.) számú Kormányrendeletben meghatározott fogyasztási cikkekre vonatkozó jótállás a rendelet szerinti.

9. Számla kiállítása és küldése

A Vevő által leadott és az Eladó által visszaigazolt és teljesített megrendelésről minden esetben számla készül, amely mindig a Vevő által a rendelésben leadott számlázási névre és címre szól. Környezetünk védelmében az Eladó a hivatalos jogszabályoknak megfelelő és hiteles e-számlát is állíthat ki és azt e-mailben küldi ki a Vevőnek, kiszállítás esetén a kiszállításról vagy PostaPontos átvételről szóló levélhez csatolva, személyes átvétel esetén pedig az átvételkor egyeztetett e-mail címre megküldve. Ha a Vevőnek papír alapon is szüksége van a számlára, abban az esetben lehetősége van ezt kérni az eladótól a megrendelés leadása után, de legkésőbb a kiszállítást visszaigazoló levél elküldése után lehetőség szerint 3 napon belül. Ha már a csomagot átadtuk a futároknak vagy továbbítottuk a PostaPontnak, akkor nem a csomagban lesz ez esetben a papír alapú számla, hanem a Vevővel egyeztetett címre küldjük meg postai úton, 10 munkanapon belül.

10. Jogi nyilatkozat a termékek használatából eredő következményekről

A Polgár Attila EV. a rendelkezésre bocsát minden információt a termékről, melyek a törvények szerint szükségesek és elégségesek. Arra törekedtünk, hogy a weboldalunkon, a lehetőségekhez mérten részletes és pontos információkkal szolgáljunk az egyes termékleírásoknál. Nem a mi felelősségünk, ha bárminemű (direkt, indirekt) átmeneti vagy tartós károsodás lép fel a nem rendeltetésszerű használat vagy fogyasztás következtében. Ugyanígy nem vállalunk felelősséget a hanyagságból vagy felelőtlenségből bekövetkező károsodásokért. Kérjük, mindenképp tartsa be termékeink alkalmazására vonatkozó irányelveket!

11. Szerzői jogok, szellemi tulajdon

Az oldal tartalmát szerzői jogok védik. Megjeleníthetők a számítógép képernyőjén, de nem tárolhatók semmilyen tárolóeszközön (szerver, hálózati hely stb) Személyes (nem kereskedelmi) használatra a tartalmak felhasználhatóak, megjeleníthetőek és megoszthatóak a forrás megjelölésével. Kereskedelmi célra nem használhatóak a Polgár Attila EV. írásos engedélye nélkül.

12. Jogi hézagok és kiegészítések

Amennyiben az Általános Vásárlási Feltételek valamely pontja jogilag hatástalan vagy hiányos lenne, a szerződés további pontjai érvényben maradnak. A hatástalan vagy hiányos részek helyett az Ptk. ide vonatkozó pontjai érvényesek.