Kosar
hungary
Önnek is segíthetünk? info@szevastock.hu

Mit keresel?

Keresés

Kosár Tartalma

Összesen:

Fizetés és Szállítás

Kiszállítás és személyes átvétel

A Vevő választhat az alábbi szállítási/átvételi módok közül:

- Személyes átvétel

- Előre fizetés/utalás esetén ajánlott postával

- Utánvét, a csomag átvételekor a kézbesítő futárnak kell fizetni

- átvétel PostaPonton, ez azoknak praktikus, akik nappal nem tudják átvenni a csomagot, így számukra tetszőleges időpontban mehetnek a hozzájuk legközelebb eső Postahivatalba. Ezt az átvételi módot lehet választani előreutalás esetén is és utánvét esetén is.

Személyes átvételre A XIV. kerületben van lehetőség, kizárólag előre egyeztetett időpontban.

A szállítási/átvételi határidő a megrendelt termék adatlapján feltüntetett határidő szerint történik, illetve több termék megrendelése esetén a leghosszabb határidő a mérvadó. Eladó mindent megtesz annak érdekében, hogy a fenti szállítási határidőt betartsa, de nem tudunk felelősséget vállalni a szállítás során történő, a szállítási szerződésen kívül álló harmadik fél, a Vevő vagy egy előre nem látható és kivédhetetlen ok által okozott késedelemnek.

A Szevastock.hu honlapon vásárolt termékeket Magyarország egész területére kiszállítjuk. Ha másik EU országba szeretné a kiszállítást kérni, abban az esetben vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben.

A kiszállítási címben megadott országra érvényes díjtáblázat határozza meg a rendelés szállítási díját, amiről e-mailben küldünk ártájékoztatót.

Fizetési módok

A Szevastock.hu weboldalon leadott megrendelések kifizetésére 3 fizetési módot kínálunk:

1) Banki átutalásos fizetés (előre utalás): ekkor Vevő a rendelését követően internet bankján keresztül vagy a számlavezető bankjánál helyben átutalja a rendelt termék(ek) + a fentiekben megjelölt szállítási díjat (megrendelés teljes összege) Eladó OTP Banknál vezetett bankszámlaszámára: 11773054-00994510-00000000. Egy rendelés akkor számít kifizetettnek, amikor a rendelés ellenértéke beérkezett erre a számlánkra.

2) Fizetés a csomag átvételekor (utánvét): a Vevő (Címzett) a csomag átvételekor fizeti ki a megrendelt termék(ek) + a fentiekben megjelölt szállítási díjak együttes összegét a futár kezéhez készpénzben, vagy a PostaPontokon készpénzben vagy bankkártyával.

3) Személyes átvételkor ügyfélszolgálati irodánkban készpénzzel lehet fizetni a csomag átvételekor, ennek a kifizetési módnak nincs külön díja.