Kosar
hungary
Önnek is segíthetünk? info@szevastock.hu

Mit keresel?

Keresés

Kosár Tartalma

Összesen:

Vásárlói vélemények, értékelések

 

Olvassa el néhány eddigi vásárlónk véleményét termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatban. Amennyiben Ön is vásárolt már tőlünk, kérjük, írja meg véleményét e-mailben!

Köszönjük!


Nem mai illat ez, de olyan kis kellemes, hogy nem tudok elszakadni tőle. Télen-nyáron hordom, mindegy nekem. Tartós és könnyű, örülök, hogy kapható Önöknél!

Rózsika, Fonyód

Értékelés (1-től 5-ig): 5


Édesapámnak rendeltem ezt az egyszerű, de szép fekete irattáskát a régi, elnyűtt aktatáskája helyett. Ez modern, sportosan elegáns, szereti is nagyon és belefér minden, ami igazán fontos :) Azt hiszem, az egész családom nevében mondhatom, hogy nagyon örülünk, hogy rátok találtunk, mert eddig bármit rendeltünk tőletek, mind jó minőségű, kifogástalan állapotú. Öcsémet egy multimédiás headsettel leptem meg legutóbb, azóta folyton a fején van :)

Csillu

Értékelés (1-től 5-ig): 5


Az unokáimnak rendeltem ezt a jópofa télapós adventi kalendáriumot. Nagyon aranyos, és jövőre is jó lesz meg reméljük még sokáig. Kaptak csokis kalendáriumot is, de azt úgyis mindig előre megeszik. És ez még a lakásnak is ad egy ünnepi hangulatot.

Veres Jánosné

Értékelés (1-től 5-ig): 5


Még 2006 nyarán robbant be ez a parfüm, franciaországi nyaralásunk idején találkoztam vele először. Emlékszem, minden második plakáton ő jött szembe, és betértem egy parfümériába megszaglászni. Azonnal szerelem lett belőle, haza is hoztam egy üveggel. Azóta is azt a csodálatos nyaralást idézi fel bennem, így mindig van belőle a polcomon. Most már viszont csak a Szevastock-ról rendelem, mert itt 100 ml-t kapok egy 30 ml-es áráért ;)

Rita, Budapest

Értékelés (1-től 5-ig): 5


Az asszony nem szereti a giccses dolgokat, ez az óra egyszerű, fehér, de többet tud egy hagyományos óránál. Praktikus a hőmérő és a páratartalom mérő úgyszintén. Örült is neki nagyon.

Feri, Verpelét

Értékelés (1-től 5-ig): 5


Tisztelt szevastock.hu! Az unokámnak kerestem vidám, színes esernyőt a születésnapkára, mert ez volt a vágya. Önöknek köszönhetően nagy örömet sikerült vele szerezni - azóta alig várja, hogy essen az eső.

Köszönettel: Anna nagymama

Értékelés (1-től 5-ig): 5


Ezek a vidám, letisztult digitális karórák most nagyon mennek, többeken is láttam a suliban, és megtetszett. Én két színben is rendeltem a Szevastock.hu-ról, egy feketét, amit bármihez felvehetek bármikor, és egy vidám, zöld színűt. És még így is alig költöttem! ;)

Kinga, Soltvadkert

Értékelés (1-től 5-ig): 5


Milyen világi egy esernyő ez!!! Pont ilyet kerestünk a gyereknek!! Nincs is másnak ilyen az oviba!

Karcsi, Hajdúböszörmény

Értékelés (1-től 5-ig): 5


Már egy ideje hajtom a neszesszereket, de az üzletekben és drogériákban csillagászati pénzekért árulják őket, és annyira nem nagy szám kiegészítők ezek, úgy gondolom. Itt végre jó áron találtam, és strapabíró, sok holmim belefér. Csinos piros színben választottam.

Emőke, Győr

Értékelés (1-től 5-ig): 5


Drága kislányomnak kerestem valami igazán jópofa, kreatív ajándékot. Ez a rajzkészlet igaz csak 6 db-os, de annyira különleges, hogy egyből beleszerettem! A kislányom is élvezi, és így játszva fejlődik, és én is szívesen és gyakran szállok be a rajzolásba. Szuper termék, nem terheli a kezet, és nem színezi meg.

Ica

Értékelés (1-től 5-ig): 5


Milyen világi egy esernyő ez!!! Pont ilyet kerestünk a gyereknek!! Nincs is másnak ilyen az oviba!

Léna, Mórahalom

Értékelés (1-től 5-ig): 5


Imádjuk a barátommal a Balatont és a tengerpartot is, és ő nagyon szeret fotózni is :) most rendeltem neki szülinapra ezt a fényképezőgépet, olcsó is volt és megtetszett. Sajnos a nyárra még várni kell, de ennek nem tudtam ellenállni :) Remélem, ő is örülni fog neki.

Zitus, Devecser

Értékelés (1-től 5-ig): 5


Lakberes boltokban néztem már hasonló dobozokat, de ez még így képről is jobb minőségűnek tűnt, ráadásul bélelt is, ami nem mellékes. Kettő ment a fürdőbe, egy a nappaliba, és máris rendezettebb minden. Jól is mutat, szuper!

Gréti, Budapest

Értékelés (1-től 5-ig): 5


A kisöcsémnek rendeltem iskolakezdésre ezt a szuper, „mindentudó” rajzkészletet, hogy felkészülten menjen a suliba :) az osztálytársai is a csodájára jártak, ő pedig lelkesen rajzolgat és festeget azóta is. Köszönet érte a Szevastock.hu-nak! :)

Amál, Kunhegyes

Értékelés (1-től 5-ig): 5


Egy nagyon kedves barátnőmnek vettem a szép új lakásába ajándékként ezt a színes, vidám hangulatú espresso készletet. Az öröm óriási volt, azóta is ebből kávézgatunk. Látni, hogy szereti, használja rendszeresen, nekem is boldogság. Köszönöm, Szevastock!

Mirabell

Értékelés (1-től 5-ig): 5


Valami olcsó, de cuki készségfejlesztő ajándékot szerettem volna a keresztlányomnak rendelni, és erre a kis rajzkészletre esett a választásom. Van benne a színes ceruzákon kívül filc és vízfesték is, valamint ecset, radír és faragó. Ami kimondottan megfogott, az a csajos, piros tárolója.

Vivien, Érd

Értékelés (1-től 5-ig): 5


Az irodába rendeltem magamnak egy ilyen praktikus és vidám tolltartót, miután megvágtam magam a tépős celluxszal. Ezzel nem bénázok, feldobja az asztalom, és nagyon tetszik a 2 in 1 jellege. Már a munkatársaim is kiszúrták, mondtam nekik, hogy rendeljenek Tőletek :)

Dóra, Zalalövő

Értékelés (1-től 5-ig): 5


Frankó kis cucc ez! Időjárásjelző digitális képkeret? Hőmérő, páratartalom mérő, 4 mega memória? Eszméletlen, de tényleg! Az akksi is órákig bírja!

Endre, Debrecen

Értékelés (1-től 5-ig): 5


Vidám lime színben rendeltem meg ezt a strapabíró viharesernyőt! Bőven elférünk alatta ketten tényleg, és eddig nagyon jól teljesített cudar időben is! Én csak ajánlani tudom.

Zoya

Értékelés (1-től 5-ig): 5


Köszönöm a Szevastock.hu-nak, hogy sikerült egy ilyen stílusos és különleges ajándékkal kedveskednem apósomnak születésnapjára, és még elemet is adtak hozzá. Gyönyörű ez a faburkolat!!

Emese, Budapest

Értékelés (1-től 5-ig): 5


Már nem minden parfümériában találkozni a Serpentine-nel, pedig hogy imádom!! Nagyon megörültem neki, amikor megláttam itt az oldalon, meg is rendeltem rögtön! A férfi illatok között pedig a férjem nagy kedvencét találtam meg, a Versace Mant, ráadásul tusfürdővel szettben is kapható. Arra is lecsaptam gyorsan, így megvan a karácsonyi ajándék a drágámnak.

Hajni

Értékelés (1-től 5-ig): 5