Kosar
hungary
Önnek is segíthetünk? info@szevastock.hu

Mit keresel?

Keresés

Kosár Tartalma

Összesen:

Boya rajzkészlet 6 db-os
JARA160324011615
Szállítás: 2-3 munkanap

CÍMKÉK: rajz, készlet, Boya, rajzolás, rajzkészlet,


Csomag tartalma: kék, sárga, piros, narancssárga, lila, zöld

A Boya rajzeszköz specialitását ergonomikus formája adja, ami teljesen eltér a többi ceruza formájú rajzkrétától. Ez az eszköz szinkronban van a kézzel, használata során a csukló teljesen szabadon mozoghat, így sokkal természetesebbé, kifejezőbbé tudja tenni a rajzolást. Többféle pozícióban is lehet a kézben tartani, így teret enged a kreativitásnak. Előnye még, hogy speciális anyagból készült, nem színezi meg a kezet, valamint nem szükséges hegyezni.

A kreativitás tanulható és ha fejlesztjük, segítségével sokkal jobban megértjük magunkat, mások reakcióit és a reakciók okait. A Boya rajzkréták formája felkelti a használója érdeklődését és mivel az eszköz használata és kézben való tartása nem behatárolt, így mindig egy kreatív végeredményt kapunk. A Boya-val tanulhatunk, játszhatunk, lazíthatunk és kibontakozhatunk.

Az ergonomikus előnyökön túl a Boya funkcionális formája a vonalak rajzolásán túl lehetőséget ad a felületek gyorsabb és könnyebb színezésére (árnyékolás).

Díjnyertes, speciális formájú, ergonomikus rajzeszköz. A gyerekek és a professzionális szinten rajzolók kedvencévé is válhat.
Termékkép