Kosar
hungary
Önnek is segíthetünk? info@szevastock.hu

Mit keresel?

Keresés

Kosár Tartalma

Összesen:

Boya rajzkészlet 3 db-os
JARA160324020723
Szállítás: 2-3 munkanap

CÍMKÉK: rajzolás, rajzkészlet, rajz, készlet, Boya,


Csomag tartalma:
1 - ezüst, arany, bronz
vagy
2 - fekete, fehér, ezüst

A Boya rajzeszköz specialitását ergonomikus formája adja, ami teljesen eltér a többi ceruza formájú rajzkrétától. Ez az eszköz szinkronban van a kézzel, használata során a csukló teljesen szabadon mozoghat, így sokkal természetesebbé, kifejezőbbé tudja tenni a rajzolást. Többféle pozícióban is lehet a kézben tartani, így teret enged a kreativitásnak. Előnye még, hogy speciális anyagból készült, nem színezi meg a kezet, valamint nem szükséges hegyezni.

A kreativitás tanulható és ha fejlesztjük, segítségével sokkal jobban megértjük magunkat, mások reakcióit és a reakciók okait. A Boya rajzkréták formája felkelti a használója érdeklődését és mivel az eszköz használata és kézben való tartása nem behatárolt, így mindig egy kreatív végeredményt kapunk. A Boya-val tanulhatunk, játszhatunk, lazíthatunk és kibontakozhatunk.

Az ergonomikus előnyökön túl a Boya funkcionális formája a vonalak rajzolásán túl lehetőséget ad a felületek gyorsabb és könnyebb színezésére (árnyékolás).

Díjnyertes, speciális formájú, ergonomikus rajzeszköz. A gyerekek és a professzionális szinten rajzolók kedvencévé is válhat.


Termékkép   Termékkép